Rangen maken en uitgeven

Helpdesk
Admin
Berichten: 1288
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 05 jan 2016, 19:36

Probeer het eens zo, want het was een actieve link die je invoerde.

http://s3.postimg.org/sasamktof/pupil_zpsbf0gt1tj.png

Code: Selecteer alles

[url=http://postimage.org/][img]http://s3.postimg.org/sasamktof/pupil_zpsbf0gt1tj.png[/img][/url]
Geen support per PB op dit account.

acteurlover
...
Berichten: 34
Lid geworden op: 04 jan 2016, 23:03

Bericht door acteurlover » 05 jan 2016, 19:39

Sorry, krijg nog steeds hetzelfde, hij slaat de code nu niet op

Helpdesk
Admin
Berichten: 1288
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 05 jan 2016, 19:42

Stuur mij per PB je inloggegevens dan kijk ik even in het beheer.
Geen support per PB op dit account.

Helpdesk
Admin
Berichten: 1288
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 05 jan 2016, 20:25

Je was vergeten HTML aan te zetten.
Dat moet in het beheer en in het profiel aanstaan anders kun je geen HTML link gebruiken.

Heb ook de BCC codes even aangepast.
Geen support per PB op dit account.

acteurlover
...
Berichten: 34
Lid geworden op: 04 jan 2016, 23:03

Bericht door acteurlover » 05 jan 2016, 20:39

Kan ik nu gewoon een http plakken? of moet er een speciale code voor want ik krijg nog steeds geen plaatje te zien :P

Helpdesk
Admin
Berichten: 1288
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 05 jan 2016, 20:44

Je kunt het voorbeeld overnemen.
Maar geen dubbele actieve link nemen dat werkt niet op de rangen.
Dus zoiets als http://i59.tinypic.com/316oppy.jpg

De rang wordt natuurlijk pas zichtbaar als het ingesteld quotum is gehaald.
Nul of geen is altijd.

Het kroontje dat je had ingevoerd staat nu boven je admin avatar.
Geen support per PB op dit account.

acteurlover
...
Berichten: 34
Lid geworden op: 04 jan 2016, 23:03

Bericht door acteurlover » 05 jan 2016, 20:47

Ah oke, hele duidelijk.
Echt super bedankt voor uw hulp en geduld!

Plaats reactie