Rangen maken en uitgeven

Max
.......
Berichten: 266
Lid geworden op: 07 nov 2009, 09:57

Bericht door Max » 01 okt 2013, 09:59

Dag Peter,

De link staat er nog, maar de rang (sterren) is niet zichtbaar in het forum.
Dit alleen met één bepaalde link van 3 sterren alle andere géén enkel probleem?

Hier op het webhelpje zijn deze rangen niet meer te vinden.

Hier nog ééns de link die geplaatst is in het beheerderspaneel: http://img109.imageshack.us/img109/5111/3red.png

Tutor
...........
Berichten: 4053
Lid geworden op: 08 apr 2007, 22:08

Bericht door Tutor » 01 okt 2013, 19:36

Max schreef:Dag Peter,

De link staat er nog, maar de rang (sterren) is niet zichtbaar in het forum.
Dit alleen met één bepaalde link van 3 sterren alle andere géén enkel probleem?

Hier op het webhelpje zijn deze rangen niet meer te vinden.

Hier nog ééns de link die geplaatst is in het beheerderspaneel: http://img109.imageshack.us/img109/5111/3red.png
Ach van Imageschack.
Daar heb ik geen invloed op helaas.
Daarom zijn er hier van ons allerhande rangen te vinden.
Die gaan in ieder geval niet zomaar weg.

succes
Geen PB's of vragen naar de Tutor.

Max
.......
Berichten: 266
Lid geworden op: 07 nov 2009, 09:57

Bericht door Max » 01 okt 2013, 20:38

Probleem opgelost, toch bedankt Peter.

Mvg Max

Tutor
...........
Berichten: 4053
Lid geworden op: 08 apr 2007, 22:08

Bericht door Tutor » 01 okt 2013, 20:59

oke dan maar.
groet
Geen PB's of vragen naar de Tutor.

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 03 okt 2013, 17:30

Veel servers schonen hun bestanden op als ze langere tijd buiten gebruik zijn of als ze niet in een geregistreerd album staan.
Altijd verstandig om een eigen album aan te maken.
De link zegt op zich niets.
Als het plaatje op de server is gewist, is het weg.
Een adres zonder inhoud.

acteurlover
...
Berichten: 38
Lid geworden op: 04 jan 2016, 23:03

plaatje doet het niet

Bericht door acteurlover » 04 jan 2016, 23:40

Hoi allemaal,
ik heb net allemaal rangen op mijn forum gemaakt, het lukt me alleen niet op de afbeeldingen toe te voegen.
Ik krijg iedere keer een teken te zien van een gescheurd document

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 05 jan 2016, 09:54

Misschien gebruik je de verkeerde extensie of code?
Probeer deze eens?

http://i62.tinypic.com/ouplrq.jpg

Hij is getest en werkt.

Afbeelding

acteurlover
...
Berichten: 38
Lid geworden op: 04 jan 2016, 23:03

Bericht door acteurlover » 05 jan 2016, 10:19

Ik denk dat ik iets fout doe ofzo :P
want ook bij de code die u gegeven heeft krijg ik geen afbeelding te zien.
Moet ik ergens instellingen veranderen ofzo?

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 05 jan 2016, 13:41

Welk forum heb je?
Misschien moeten de BBC codes worden aangepast?
img of HTML codes toestaan (configuratie) en ook de persoonlijke instellingen Profiel.

Het kan zijn dat je een te grote afbeelding gebruikt.
De rang die ik opgaf moet echter werken.

acteurlover
...
Berichten: 38
Lid geworden op: 04 jan 2016, 23:03

Bericht door acteurlover » 05 jan 2016, 18:53

Dit is de link van mijn forum, ik heb net de html code's aangepast.
http://spot4writers.forum2go.nl/

ik krijg nog steeds dezelfde foutmelding:
Afbeelding

en dit is het plaatje dat ik graag wil gebruiken:

Afbeelding

Plaats reactie