Pagina 10 van 10

Geplaatst: 05 jan 2016, 19:36
door Helpdesk
Probeer het eens zo, want het was een actieve link die je invoerde.

http://s3.postimg.org/sasamktof/pupil_zpsbf0gt1tj.png

Code: Selecteer alles

[url=http://postimage.org/][img]http://s3.postimg.org/sasamktof/pupil_zpsbf0gt1tj.png[/img][/url]


Geplaatst: 05 jan 2016, 19:39
door acteurlover
Sorry, krijg nog steeds hetzelfde, hij slaat de code nu niet op

Geplaatst: 05 jan 2016, 19:42
door Helpdesk
Stuur mij per PB je inloggegevens dan kijk ik even in het beheer.

Geplaatst: 05 jan 2016, 20:25
door Helpdesk
Je was vergeten HTML aan te zetten.
Dat moet in het beheer en in het profiel aanstaan anders kun je geen HTML link gebruiken.

Heb ook de BCC codes even aangepast.

Geplaatst: 05 jan 2016, 20:39
door acteurlover
Kan ik nu gewoon een http plakken? of moet er een speciale code voor want ik krijg nog steeds geen plaatje te zien :P

Geplaatst: 05 jan 2016, 20:44
door Helpdesk
Je kunt het voorbeeld overnemen.
Maar geen dubbele actieve link nemen dat werkt niet op de rangen.
Dus zoiets als http://i59.tinypic.com/316oppy.jpg

De rang wordt natuurlijk pas zichtbaar als het ingesteld quotum is gehaald.
Nul of geen is altijd.

Het kroontje dat je had ingevoerd staat nu boven je admin avatar.

Geplaatst: 05 jan 2016, 20:47
door acteurlover
Ah oke, hele duidelijk.
Echt super bedankt voor uw hulp en geduld!