Onderschrift niet zichtbaar in alle posts?

MJ88
...
Berichten: 48
Lid geworden op: 03 sep 2016, 10:44

Onderschrift niet zichtbaar in alle posts?

Bericht door MJ88 » 15 jun 2017, 20:54

Voorheen als je je onderschrift aanpaste, dan werd dit ook zichtbaar in je oude berichten.
Nu heb ik vandaag de mijne aangepast met een plaatje (na een tijd niks te hebben gehad), en deze is alleen maar zichtbaar in de nieuwe berichten die ik plaats.
Er is op de site niks veranderd in vergelijking met een paar maanden geleden, HTML/BBC alles staat aan voor zover ik kan zien/weet.
Is er iets veranderd of een update geweest? Of moet ik nog iets anders doen?

Groetjes,
Marja
https://hetgroterpgforu.forum2go.nl

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 16 jun 2017, 12:04

Dat komt inderdaad voor, maar dan zijn de oudere berichten met een geen onderschrift gemarkeerd.
Dus in het profiel checken of die optie aanstaat.
Onderschrift toevoegen.
Beheer en profiel zijn twee verschillende zaken.

In het gebruikersbeheer in het beheer bestaat nog een mogelijkheid per gebruiker de optie aan of uit te vinken.

Ga naar de gebruiker in het beheer en vink aan
Gebruik altijd mijn onderschrift.

MJ88
...
Berichten: 48
Lid geworden op: 03 sep 2016, 10:44

Bericht door MJ88 » 16 jun 2017, 21:43

Thanks voor je reactie!

Ik heb het beide gecheckt, maar zowel op de profiel pagina, als via het beheer, staat aangevinkt 'Altijd mijn onderschrift gebruiken'.
Toch zijn mijn oude berichten zonder onderschrift en komt die er alleen bij als ik iets nieuws post.

Anything else we can try?

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 17 jun 2017, 08:59

Maar dan staat als je het edit menu opent op oude posten die optie wel uit?

Als er in oude posten geen onderschrift is aangezet, staat die optie ook uit in het edit menu.
Je kunt het dus wel corrigeren met de Edit functie.

MJ88
...
Berichten: 48
Lid geworden op: 03 sep 2016, 10:44

Bericht door MJ88 » 18 jun 2017, 12:35

Aaah, inderdaad!
Als ik een oud bericht open met de Edit functie, staat 'voeg mijn onderschrift toe' niet aangevinkt. Daar zit het hem dus in!
Ik vermoed dat dat niet met 1 enkele handeling aan te passen is via het beheer ofzo? Want om dat nu met elk oud bericht te moeten gaan doen :lol:

Wel vreemd, want in sommige oude berichten wordt het onderschrift wél toegevoegd, terwijl ik toch vrij zeker ben dat ik nooit iets heb aangepast in de instelling van mijn profiel xD

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 18 jun 2017, 16:52

Ik heb mij daar wel vaker het hoofd over gebroken, maar weet daar ook geen snelle oplossing voor.
Het kan een hele klus zijn.

MJ88
...
Berichten: 48
Lid geworden op: 03 sep 2016, 10:44

Bericht door MJ88 » 19 jun 2017, 15:57

Geen probleem Stardust, ik weet in ieder geval waar het nu aan ligt!
Dank je wel weer! :)

Plaats reactie