Welkom op het Community Forum

Dreamcatcher
Moderator
Berichten: 242
Lid geworden op: 07 nov 2009, 19:41

Welkom op het Community Forum

Bericht door Dreamcatcher » 26 mei 2013, 20:38

Afbeelding

Het Community Forum is een groot, leuke en vooral een hele gezellige forum waar gezelligheid altijd hoog in de vaandel staat en een plek is voor jouw verhaal. Je kan op deze forum: Meepraten in de vele topics of zelf een topic aanmaken, Spelletjes spelen zowel forum en onine spelletjes, computer en internet waar je mee kan praten over computer onderwerpen maar ook jou computer problemen mag plaatsen in deze forum sectie, gaming waar je mee kan praten over game onderwerpen maar ook jou game problemen mag plaatsen in deze forum sectie, praten over mobile onderwerpen maar ook jou samsung galaxy problemen mag plaatsen in deze forum sectie, ook is er informatie te vinden zoals gaming, computer, en mobike nieuws, beveiligings waarschuwingen, updates en firmware updates en nog veel meer andere forum onderwerpen!

Een lidmaatschap op het Community Forum is 100% gratis en brengt verder geen verplichtingen met zich mee. Echter: wij schrijven geen leden uit in verband met de integriteit van onze database en het "zoek raken" van leden. Neem dus gerust een kijkje op het Community Forum. Als je berichten wilt posten, dan zul je die wel in 1 van de forum secties moeten plaatsen. Dit betekent dat je jezelf dan dus moet registreren op het forum. Dus graag tot ziens op het Community Forum.

Als je op het Community Forum wilt komen klik op de onderstaande link in mijn onderschrift, je komt dan op mijn oude forum waar de link van mijn nieuwe forum (Community Forum) staat.
welkom op het Community Forum.

https://communityforum.forum2go.nl/index.php

Tutor
...........
Berichten: 4053
Lid geworden op: 08 apr 2007, 22:08

Bericht door Tutor » 26 mei 2013, 23:00

Allerhande verhaaltjes met andere leden

Dit is toch het onderwerp en toch goed zo???
Lees je bericht eens door a.u.b.
Geen PB's of vragen naar de Tutor.

Dreamcatcher
Moderator
Berichten: 242
Lid geworden op: 07 nov 2009, 19:41

Bericht door Dreamcatcher » 27 mei 2013, 07:41

Ik heb mijn bericht gelezen , ik ben blij dat mijn forum omschrijving goed is dankje peter.
welkom op het Community Forum.

https://communityforum.forum2go.nl/index.php

Dreamcatcher
Moderator
Berichten: 242
Lid geworden op: 07 nov 2009, 19:41

Bericht door Dreamcatcher » 17 aug 2014, 15:49

Beste bezoekers van deze forum,

Ben je opzoek naar een gezellige en leuke community forum met vele intresante onderwerpen en voor een gezellige babbel? Dan ben je bij het community forum aan het juiste adres. Het community forum heeft vele categorien met vele onderwerpen waar men kan meepraten in de vele topics of zelf een topic aanmaken en ook meespelen met de leukste, mooiste en gezelligste spelletjes zowel forum en online forum spelletjes in de categorie: ontspanning met daarnaast zijn er ook 3 support helpdesk forums in de categorie: gaming, mobile en computer, voor mensen die probleem(en) ondervinden/hebben met zijn/haar computer, samsung galaxy s/ 2, 3, 4 en 5 en game problemen, wij helpen jullie daar graag mee ook is er informatie te vinden zoals gaming, computer, en mobile nieuws, beveiligings waarschuwingen, updates en firmware updates en nog vele andere leuke en intresante forum onderwerpen. Graag tot ziens op het community forum. Je bent altijd van harte welkom. Met vriendelijke groet; Dreamcatcher.
welkom op het Community Forum.

https://communityforum.forum2go.nl/index.php

Plaats reactie