Iemand beheerder of moderator maken

Gebruikersavatar
Liesbeth
......
Berichten: 135
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:10

Iemand beheerder of moderator maken

Bericht door Liesbeth » 26 aug 2017, 16:23

De vraag zegt het al hoe maak ik iemand beheerder of moderator.
Heb rangen aangemaakt en dat lid ook de rang beheerder gegeven maar dat werkt niet.
Ze ziet niks en kan het beheerderspanel ook niet in.

Gebruikersavatar
Liesbeth
......
Berichten: 135
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:10

Bericht door Liesbeth » 26 aug 2017, 16:46

:oops: gevonden moest het nog toevoegen aan de beheerdersgroep

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 26 aug 2017, 21:02

beheerder-of-moderator-instellen-t3600.html#19143

Een rang zegt niets, dat is een titel, of een aanduiding over het aantal posten.

Er bestaan maar 2 niveaus, beheerder of gebruiker.
Verder kun je iemand als moderator aanstellen per onderwerp.
Het verdient geen aanbeveling om een groep als beheerder aan te stellen.
De beheerder kan immers alles inclusief je forum overnemen of ruïneren.

Gebruikersavatar
Liesbeth
......
Berichten: 135
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:10

Bericht door Liesbeth » 27 aug 2017, 07:42

Het onderwerp of bericht dat je zoekt bestaat niet

Dit krijg ik als ik op de link klik, jammer eigenlijk had er misschien veel aan gehad.

Klopt maar in dit geval ben ik het vind de naam admin maar niks.

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 27 aug 2017, 08:48

Geef eens duidelijk de link aan die je probeert aan te klikken?
De naam Admin in het rangensysteem kun je zelf aanpassen.

Verder hangt het van de template af want het zou site admin kunnen zijn o.i.d. Meestal uiteraard in het Engels.
Rangtitel is iets anders dan een beheerdersrang.

Gebruikersavatar
Liesbeth
......
Berichten: 135
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:10

Bericht door Liesbeth » 27 aug 2017, 09:14

Deze link werkt dus niet als ik er op klik

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 27 aug 2017, 09:21

De link is in orde, dus er moet bij jou iets mis staan.
In het profiel staat het goed want dat kan ik checken.
Probeer eens een andere browser.
In de instellingen komt het wel voor dat ze standaard een en ander uitgevinkt hebben.
Het ligt niet aan dit forum want anders zouden er veel meer klachten rijzen.
Ook ligt het niet aan de spammachine want dan zou je niet eens doorkomen.

Gebruikersavatar
Liesbeth
......
Berichten: 135
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:10

Bericht door Liesbeth » 27 aug 2017, 09:43

Afbeelding

In Chrome niet en zoals je ziet in IE ook niet.

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 27 aug 2017, 09:56

Ik stuur je een PB

Gebruikersavatar
Liesbeth
......
Berichten: 135
Lid geworden op: 26 aug 2017, 15:10

Bericht door Liesbeth » 27 aug 2017, 10:00

PB terug

Plaats reactie