Banner plaatsen lukt niet!

Lara
..
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 mar 2015, 16:47

Bericht door Lara » 15 mar 2015, 21:31

Ja die doet het!

Lara
..
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 mar 2015, 16:47

Bericht door Lara » 15 mar 2015, 21:36

en mijn banner nu ook!

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 15 mar 2015, 23:32

Mooi zo. :smile:

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 16 mar 2015, 08:16

Met dit script kun je een banner of header aanpassen.
Normaal is het niet nodig breedte en hoogte de definiëren.
Een van de twee stelt automatisch de ander bij.

Voorbeelden:

Code: Selecteer alles

<img src="http://afbeelding.jpg" width="800">
Of:

Code: Selecteer alles

<img src="http://afbeelding.jpg" width="600" height="400">

Lara
..
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 mar 2015, 16:47

Bericht door Lara » 17 mar 2015, 11:08

Dat is mooi, ik ga het proberen!

Lara
..
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 mar 2015, 16:47

Bericht door Lara » 17 mar 2015, 11:36

Werkt prima! 8-)

Hoe kan in nu het logo in lijn zetten met de banner, het logo zit lager dan de banner. :roll:

Helpdesk
Admin
Berichten: 1280
Lid geworden op: 21 mei 2009, 18:49

Bericht door Helpdesk » 17 mar 2015, 12:26

Dat zal soms moeilijk lukken, want dat zit deels in de template.

Probeer het eens met

Code: Selecteer alles

<br><br>daarachter de bannerlink toevoegen

Opgepast geen spaties in een HTML code
(2 x br = 2 x Begin nieuwe Regel)
Daarmee zal je banner zakken.

Dus als voorbeeld

Code: Selecteer alles

<br><br><img src="http://afbeelding.jpg" width="800">
Andere optie is om je banner even groot te maken als het logo.
Soms is het handig om een (mini-)logo te maken dat transparant is en dus niet zichtbaar meer is.

(Hangt wel af van de gekozen template)

Lara
..
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 mar 2015, 16:47

Bericht door Lara » 17 mar 2015, 13:15

Dank je wel!
Het ziet er nu goed uit!

Plaats reactie