Regels voor onderschrift afbeeldingen etc.

Info
Tutor
...........
Berichten: 4053
Lid geworden op: 08 apr 2007, 22:08

Regels voor onderschrift afbeeldingen etc.

Bericht door Tutor » 04 nov 2010, 19:15

Dit zijn de regels voor onderschriften en avatars op dit forum:

Onderschrift afbeeldingen mogen niet hoger zijn dan 100 pixels, en niet breder dan 500 pixels. Grote onderschriften vertragen de laadtijd voor een pagina, in het bijzonder voor mensen met een inbelverbinding. Te brede onderschriften veroorzaken bij veel mensen het scrollen in de breedte.

Auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen zijn niet toegestaan. Als je niet 100% positief bent dat een beeld vrij is om te worden gebruikt, gebruik het dan niet. Het is verplicht om je forumlink in je onderschrift te plaatsen.

Geen knipperende, roterende, stuiterende, slingerende, of scrollende beelden of woorden. Scrollen door een topic waar je ogen last van kunnen hebben, of worden door een verscheidenheid van knipperende, bewegende dingen in verschillende berichten, in verschillende kleuren, maten en allemaal op verschillende ritmes en snelheden bewegen, is vervelend voor veel mensen en gaat ten koste van de berichten. En mensen met epilepsie-aanvallen kunnen moeilijkheden ondervinden door knipperende / flitsende beelden.

Milde glinsterende of zeer lichte beweging van een klein beeld is oke. De Admin zal bepalen wat "mild" is.

Onderschrift elementen moeten passend zijn zonder seks, godslastering, reclame, of gewelddadige haat / dingen.

Geen reclame toegestaan om die zelf te plaatsten.
Links naar iemands Forum2go forum, is prima, in de normale grootte lettertype.

Geen tickers.

De regels voor avatars zijn bijna hetzelfde als de hierboven, met uitzondering dat avatars niet hoger mogen zijn dan 80 pixels of breder dan 100 pixels.

Elk onderschrift of avatar kan worden verwijderd door de forum administator als het onderschrift wordt geacht ongepast of in strijd met het bovenstaande te zijn.
Geen PB's of vragen naar de Tutor.