onze huisregels

Info
Tutor
...........
Berichten: 4053
Lid geworden op: 08 apr 2007, 22:08

onze huisregels

Bericht door Tutor » 08 apr 2007, 22:18

ALGEMENE HUISREGELS:

Een forum zonder regels word een chaos. Daarom hebben wij hier een aantal regels opgesteld, waar ieder lid zich aan dient te houden.
Worden de regels overtreden, dan riskeert het lid dat hij/zij wordt verbannen van dit forum, wat inhoud dat je niet meer kan inloggen en dus niet meer kan meedoen op dit forum. Let dus goed op de regels!!

Goed, hier zijn de algemene regels van dit forum:

1 - Vloeken, racisme/discriminatie, en enige andere vorm van treiteren is absoluut niet toegestaan! De vaste groep van dit forum is altijd gezellig geweest, en dit houden we zo! Respecteer elkaar!

2 - Let erop dat je op de juiste plek post! Misplaatste topics kunnen gedeleted worden. Dit is van belang omdat het anders een onoverzichtelijke bende wordt.

3 - Aanstootgevend materiaal, zoals pornografische/erotische foto's, zijn verboden.
Leden die dit soort materiaal posten worden onmiddellijk verbannen.
Dit geld ook voor een eventuele link naar een/je eigen site - zorg ervoor dat deze "schoon" is van dit soort ongein.

4 - Kraak elkaar nooit af! Als mensen om hulp vragen en evt. foto's van hun werk laten zien dat onder je eigen niveau ligt, kun je gewoon tips en advies geven. Heb ook op deze manier respect voor elkaar!

5 - Voor het posten van foto's: maak ze niet te groot! Neem een max. grootte van 400 x 300 pixel breed.

6 - Dit helpforum is speciaal bedoeld voor forum2go.nl. Zij kunnen hier alle noodzakelijke hulp vinden welke zij nodig hebben met betrekking tot het opzetten van hun eigen forum.

7 - Ook belangrijk, plaats jouw link van jouw forum hier in jouw profiel in het vakje waar je onderschrift geplaatst kan worden. Als er dan iets is kan Forum2go sneller helpen als er problemen zijn.

8 - Vragen stel je uitsluitend op het forum. PB's worden niet geaccepteerd. Indien een PB nodig is wordt er om gevraagd.

Goed, dat waren de algemene regels. Zorg er ook voor dat je de regels voor avaters, signatures, banner, afbeeldingen en topics starten leest!

Want, als je de regels overtreedt doordat je ze niet kent, is dit je eigen fout. De regels staan duidelijk vermeld.

IEDEREEN VEEL LEES EN POST PLEZIER OP ONS NIEUWE FORUM !!
Geen PB's of vragen naar de Tutor.